VESTERBRO SOGNS BØRNE- & UNGDOMSKOR

Skriv til os!

9 + 9 =

Enghave Kirke

Lotte Smith-Petersen

Lotte Smith-Petersen

Kantor

22 50 93 84

OM LOTTE

Lotte er uddannet sangpædagog og korledeler fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 1988 og har taget Præliminer Organisteksamen på Sjællands Kirkemusikskole i 1999 samt uddannelse i ledelse og coaching på CCC i 2005. Medlem af hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Folkekirkens Ungdomskor (FUK) 2003-2009. Medforfatter til Kormetodik for Børnekor og Spirekor på forlaget Dansk Sang i 2007 og 2010 samt artikler i ”Salmesang”, hymnologi udgivet på Vajsenhus forlag til brug for bla teologistudiet, 2015.
Majken Kirkegaard

Majken Kirkegaard

Kantorassistent

OM MAJKEN

Majken er uddannet fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 2015 med musikpædagogik og hørelærepædagogik som hovedfag og er ansat som musikpædagog i Vor Frue-Vesterbro Provsti. Majken har stor erfaring med babysalmesang og musik for 1-5-årige i kirker, institutioner og kulturhuse. Hun har undervist i salmer for konfirmander, rytmik i indskolingen, børne- og voksenkor m.m.

Pernille Tjørnemark

Pernille Tjørnemark

Spirekor i Helligaandskirken

OM PERNILLE

Pernille er uddannet fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 2013, med musikpædagogik og sang som hovedfag, og er ansat som musikpædagog i Vor Frue-Vesterbro Provsti. Inden sine studier underviste Pernille på privat- og folkeskoler, og har siden 2008 undervist i forskellige kirker i babysalmesang, musik for 1-5 årige, spirekor og voksenkor. Desuden underviser hun i solosang og stemmetræning.

POSTADRESSE

ENGHAVE KIRKE
Att: Lotte Smith-Petersen
Sønder Boulevard 120
1720 København V