VESTERBRO SOGNS BØRNE- & UNGDOMSKOR

Skriv til os!

10 + 13 =

Anne Louise Munch

Anne Louise Munch

Korleder

23 10 83 10

OM LOUISE

Louise er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i 2019 med hovedfag i klassisk korledelse, og fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 2015 med hovedfag i korledelse og hørelærepædagogik. Louise har siden 2009 været korleder for flere kor og har i forenings- og aftenskole-regi undervist både børn og voksne i sang. Hun har desuden tidligere undervist i hørelære i Tivoligarden.
Anne Mette Riis

Anne Mette Riis

Spirekor i Enghave Kirke

OM ANNE-METTE

Anne-Mette har gennem hele livet været forankret og engageret i forbindelsen mellem musikpædagogik og kirkeligt arbejde. Hun er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium og har gennem 20 år undervist i musikpædagogik på Det kgl. Danske Musikkonservatorium. Med udgangspunkt i babymusikkens koncept udviklede Anne-Mette babysalmesangen og igangsatte herefter babyhold i et stort antal kirker og har selv haft hold siden. Siden 2005 har hun afholdt kurser i at lede ”babysalmesang”, ”salmer og leg”, ”salmer i dans og bevægelse”, samt ”salmer i nærvær” med demensramte. Desuden holder hun foredrag om blandt andet musikkens betydning for barnets udvikling i Danmark og Sverige.
Pernille Tjørnemark

Pernille Tjørnemark

Spirekor i Helligaandskirken

OM PERNILLE

Pernille er uddannet fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 2013, med musikpædagogik og sang som hovedfag, og er ansat som musikpædagog i Vor Frue-Vesterbro Provsti. Inden sine studier underviste Pernille på privat- og folkeskoler, og har siden 2008 undervist i forskellige kirker i babysalmesang, musik for 1-5 årige, spirekor og voksenkor. Desuden underviser hun i solosang og stemmetræning.

POSTADRESSE

ENGHAVE KIRKE
Att: Anne Louise Munch
Sønder Boulevard 120
1720 København V