VESTERBRO SOGNS BØRNE- & UNGDOMSKOR

Skriv til os!

12 + 13 =

Enghave Kirke

Lotte Smith-Petersen

Lotte Smith-Petersen

Korleder

22 50 93 84

OM LOTTE

Lotte er uddannet sangpædagog og korledeler fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 1988 og har taget Præliminer Organisteksamen på Sjællands Kirkemusikskole i 1999 samt uddannelse i ledelse og coaching på CCC i 2005. Medlem af hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Folkekirkens Ungdomskor (FUK) 2003-2009. Medforfatter til Kormetodik for Børnekor og Spirekor på forlaget Dansk Sang i 2007 og 2010 samt artikler i ”Salmesang”, hymnologi udgivet på Vajsenhus forlag til brug for bla teologistudiet, 2015.
Majken Kirkegaard

Majken Kirkegaard

Korleder

25 11 15 35

OM MAJKEN

Majken er uddannet fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 2015 med musikpædagogik og hørelærepædagogik som hovedfag og er ansat som musikpædagog i Vor Frue-Vesterbro Provsti. Majken har stor erfaring med babysalmesang og musik for 1-5-årige i kirker, institutioner og kulturhuse. Hun har undervist i salmer for konfirmander, rytmik i indskolingen, børne- og voksenkor m.m.

Anne Mette Riis

Anne Mette Riis

Spirekor i Enghave Kirke

OM ANNE-METTE

Anne-Mette har gennem hele livet været forankret og engageret i forbindelsen mellem musikpædagogik og kirkeligt arbejde. Hun er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium og har gennem 20 år undervist i musikpædagogik på Det kgl. Danske Musikkonservatorium. Med udgangspunkt i babymusikkens koncept udviklede Anne-Mette babysalmesangen og igangsatte herefter babyhold i et stort antal kirker og har selv haft hold siden. Siden 2005 har hun afholdt kurser i at lede ”babysalmesang”, ”salmer og leg”, ”salmer i dans og bevægelse”, samt ”salmer i nærvær” med demensramte. Desuden holder hun foredrag om blandt andet musikkens betydning for barnets udvikling i Danmark og Sverige.
Pernille Tjørnemark

Pernille Tjørnemark

Spirekor i Helligaandskirken

OM PERNILLE

Pernille er uddannet fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 2013, med musikpædagogik og sang som hovedfag, og er ansat som musikpædagog i Vor Frue-Vesterbro Provsti. Inden sine studier underviste Pernille på privat- og folkeskoler, og har siden 2008 undervist i forskellige kirker i babysalmesang, musik for 1-5 årige, spirekor og voksenkor. Desuden underviser hun i solosang og stemmetræning.

POSTADRESSE

ENGHAVE KIRKE
Att: Majken Kirkegaard
Sønder Boulevard 120
1720 København V