VESTERBRO SOGNS BØRNE- & UNGDOMSKOR

Skriv til os!

11 + 9 =

Enghave Kirke

Lotte Smith-Petersen

Lotte Smith-Petersen

Kantor

22 50 93 84

OM LOTTE

Lotte er uddannet sangpædagog og korledeler fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 1988 og har taget Præliminer Organisteksamen på Sjællands Kirkemusikskole i 1999 samt uddannelse i ledelse og coaching på CCC i 2005. Medlem af hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Folkekirkens Ungdomskor (FUK) 2003-2009. Medforfatter til Kormetodik for Børnekor og Spirekor på forlaget Dansk Sang i 2007 og 2010 samt artikler i ”Salmesang”, hymnologi udgivet på Vajsenhus forlag til brug for bla teologistudiet, 2015.
Majken Kirkegaard

Majken Kirkegaard

Kantorassistent

OM MAJKEN

Majken er uddannet fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 2015 med musikpædagogik og hørelærepædagogik som hovedfag og er ansat som musikpædagog i Vor Frue-Vesterbro Provsti. Majken har stor erfaring med babysalmesang og musik for 1-5-årige i kirker, institutioner og kulturhuse. Hun har undervist i salmer for konfirmander, rytmik i indskolingen, børne- og voksenkor m.m.
Pernille Tjørnemark

Pernille Tjørnemark

Spirekor i Helligaandskirken

OM PERNILLE

Pernille er uddannet fra Det kgl. danske Musikkonservatorium i 2013, med musikpædagogik og sang som hovedfag, og er ansat som musikpædagog i Vor Frue-Vesterbro Provsti. Inden sine studier underviste Pernille på privat- og folkeskoler, og har siden 2008 undervist i forskellige kirker i babysalmesang, musik for 1-5 årige, spirekor og voksenkor. Desuden underviser hun i solosang og stemmetræning.
Ditte Errboe

Ditte Errboe

Sanglærer

OM DITTE

Ditte er uddannet operasangersanger og sangpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2009. Hun har siden været freelance opera- og koncertsolist, og har sunget roller og koncerter i ind- og udland. Ditte er fast engageret i operakoret ved Wagner Festspillene i Bayreuth. Hun optræder med opera for børn under Levende Musik i Skolen og underviser i solosang, kor og stemmetræning.
Jakob Lindbirk

Jakob Lindbirk

Akkompagnatør

OM JAKOB

Jakob Lindbirk uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og The Royal College of Music London med speciale i akkompagnement og repetition under Roger Vignoles: Diploma in Advanced Accompaniment og er netop startet på Sjællands Kirkemusikskole som orgelstuderende Har medvirket i et utal af musicals på Det Ny Teater, Nørregade Teatret og Malmø Opera som enten assisterende dirigent, repetitør eller korindstudering, bl.a Chicago, The Producers, Dr. Zhivago, Evita, Wicked, Singin´ in the Rain, Crazy for You, Love Never Dies, Mary Poppins, Les Misérables, Phantom of the Opera, Sound of Music, Beauty and the Beast, Sound of Music. Har senest været kapelmester på Putting it Together, Folketeatret, og assisterende dirigent på American Idiot, Malmø Opera. Jakob har også et virke som underviser bl.a på Statens Teaterskole, Det Danske Musicalakademi og Bårdar Akademiet, Oslo.

POSTADRESSE

ENGHAVE KIRKE
Att: Lotte Smith-Petersen
Sønder Boulevard 120
1720 København V